Geen onderdeel van een categorie

Een gasfornuis met een achterwand

Combineer je gasfornuis niet met tegels, maar met een prachtige designerwand. Je hebt nu de keuze uit bijna 100 designs en miljoenen foto’s. Ga je voor bloemen, retro, vintage, bakstenen of beton? 

Misschien wil je een foto van vakantie, die bloedmooie zonsondergang op Lanzarote. Of de witte stranden met de helderblauwe zee op Kreta. Alles is mogelijk.

De hitte bij een gasfornuis kan aardig oplopen. Al helemaal wanneer je meerdere pitten aan hebt staan en het gas goed openstaat. Bij een inductie of keramische plaat is dit vele malen minder. Daarom is het erg belangrijk dat je genoeg afstand houdt tussen het vuur en de achterwand.

Bijna altijd zit bij de kookplaat of het gasfornuis, de afzuiger boven. Het is een leuke manier om achter de kookplaat een ander design te nemen en daarnaast te combineren met een andere kleur of ontwerp. De spatwand voor achter het gasfornuis kan je tot aan de afzuiger lopen, op deze manier loopt het netjes door allemaal.

Spatwand achter het fornuis. Hoe gaat dat met de hitte?

Het is belangrijk dat er genoeg afstand zit tussen de achterwand en het vuur. Test de afstand terwijl je het vuur open hebt staan. Is de afstand tussen het vuur en de achterwand minder dan 10 cm? Dan raden wij aan om een backboard saver te plaatsen tussen de designerwand en het fornuis. Wij zullen je helpen met de juiste glasplaat te vinden voor bij jouw situatie.

De hitte bij inductie of keramisch koken is niet te vergelijken met het gasfornuis. Door het open vuur loopt de temperatuur erg hoop op. Bij inductie of andere kookplaat is een extra bescherming dan ook niet nodig.

Combineer Designerwand achter het fornuis.

Ga voor een geweldige nieuwe look in de keuken of badkamer; door onze designerwanden te combineren. Kies achter de kookplaat een ander design of ga voor een RVS look. Veel van onze achterwanden staan geweldig in combinatie met een rvs plaat.

Ben jij benieuwd naar hoe het er allemaal uit kan zien in jouw keuken? Kies jouw designs. WhatsApp ons met een foto van je keuken. En wij simuleren maar al te graag jouw nieuwe achterwanden tegen de muur van je keuken!

Laat je keuken weer stralen in een handomdraai.

Bestel stalen en ontdek ons materiaal.

Keukenwand gratis* zelf testen.

5 Stalen voor €20,-
Natuurlijk wil je eerst het materiaal van onze wanden testen. Je kan bij ons al vanaf €10,- een staal bestellen. Deze zijn gratis* tot en met 5 stuks voor €20,-.
*) Dit bedrag verrekenen wij als korting wanneer je bij ons een wand aanschaft.

Afmeting

De stalen hebben een afmeting van 20×20 cm.

Veel keus

Kies uit meer dan 80 designs. Of stuur je eigen foto in.

KEUKEN & BADKAMER

Onze tegel designs transformeren je keuken
in no-time

DW3302