Geen onderdeel van een categorie

Eigen foto op een achterwand

Eigen Foto bij Designerwand
Het is mogelijk om zelf gemaakte foto’s in te sturen en wij zullen een ontwerp op maat maken. Natuurlijk bespreken we nauwkeurig je wensen en krijg je van ons een simulatie hoe het gaat worden. Nadat alles akkoord is gaan we de wand produceren voor je.

Heb je een leuke foto die je wil gebruiken om op de plaat te printen? Dat is geen enkel probleem. Hou er wel rekening mee dat niet elke foto geschikt is om zo groot uit te vergroten en te printen op onze wanden.

Het insturen van de foto’s is erg eenvoudig en wij zullen controleren of de foto geschikt is. We stellen een voorbeeld op van hoe we de afbeelding printen met de maten die je doorgeeft van jouw keuken. Pas na goedkeuring nemen we de achterwand in productie.

We printen de foto op de plaat. Vervolgens komt hier nog een beschermende coating overheen. Op deze manier is de print beschermd en blijft de wand mooi.

Stockfoto’s TIP: het is ook mogelijk om een foto van bijvoorbeeld Shutterstock of iStock te gebruiken voor de achterwand.

Eigen Foto bij Designerwand
Eigen Foto bij Designerwand
Personaliseer je keuken
Zelfgemaakte- of een stockfoto.
Honderd miljoenen stockfoto’s, er is zoveel keus. In totaal staan er meer dan 322 miljoen foto’s op Shutterstock. Natuurlijk is niet alles geschikt als print voor een achterwand. Maar er zijn bijvoorbeeld alleen al meer dan 100 miljoen natuur afbeeldingen. Het aanbod is ongelooflijk.

Heb je een stockfoto gevonden?

Dan hoef je deze niet aan te schaffen. Wij zullen dat voor je doen! Je kan ons de link sturen van de foto en wij zullen vervolgens de juiste maat van de afbeelding aanschaffen, zo weet je zeker dat alles goed gaat.
AFBEELDING GESCHIKT?

Stuur direct je foto naar ons via de chat