Geen onderdeel van een categorie

Glazen Achterwand in je keuken combineren met Designerwand

Glazen keuken achterwand gecombineerd met Designerwand.

Toe aan een complete vernieuwing van je keuken, maar toch niet teveel uitgeven? Combineer een glazen achterwand met een van onze designs. Herken jij je oude keuken straks nog terug?

Zet de puntjes op de i met een combinatie van glas en aluminium.

De perfecte manier om je keuken dè opknapbeurt te geven die die verdiend. We voegen regelmatig nieuwe prachtige keuken achterwand ontwerpen aan onze winkel toe. Wil je graag op de hoogte gehouden worden als we weer een nieuwe lading voor jullie hebben? Meld je aan voor de updates onderaan de pagina.

Met onze mooie designs voor de wanden kun je echt weer vrolijk worden van je keuken. Ben je op zoek naar een moderne sfeer of een luxe uitstraling, dan zijn onze wanden perfect voor jou. Of heb je liever heel simpel vlinders op je keuken achterwand. Bekijk onze designs en bespreek met ons jouw wensen voor je keukenwand

Levering van onze achterwanden

Onze wanden worden al met vijf werkdagen geleverd. Je vult de juiste maten netjes in op de product pagina. Wij sturen je vervolgens nog een voorbeeld van hoe de keukenwand gaat worden. Na goedkeuring nemen de keukenwand in productie en krijg je van ons een track en trace code wanneer we hem versturen.

Stopcontacten in de keukenwand, hoe gaat dat?

Er zijn geen extra kosten bij het maken van uitsparingen en dergelijke. De stopcontacten kunnen wij netjes voor je eruit snijden of je kan dit zelf doen. Ons materiaal is gemakkelijk te bewerken met bijvoorbeeld een dremel.

Op zoek naar meer info over ons materiaal en de montage van de keukenwanden?

het materiaalde montage

Bestel stalen en ontdek ons materiaal.

Keukenachterwand, wat voor materiaal is dat eigenlijk?

5 Stalen voor €20,-
Natuurlijk wil je eerst het materiaal van onze spatwanden testen. Je kan bij ons al vanaf €10,- een staal bestellen. Deze zijn gratis* tot en met 5 stuks voor €20,-.
*) Dit bedrag verrekenen wij als korting wanneer je bij ons een wand aanschaft.

Afmeting

De stalen hebben een afmeting van 20×20 cm.

Veel keus

Kies uit meer dan 80 designs. Of stuur je eigen foto in.