Geen onderdeel van een categorie

Het Materiaal van jouw spatwand

Spatwand Materiaal

RENOVEER MET EEN KUNSTSTOF ACHTERWAND
Ga voor een Aluminium Kunststof achterwand in plaats van tegels in de keuken en geniet van alle voordelen. Onze strakke spatwanden zijn ideaal, handig schoon te maken en ook nog eens eenvoudig te vervangen als je weer wil vernieuwen!   

Ons materiaal heeft een dikte van 3 mm en bestaat uit drie lagen. De buitenste lagen zijn van aluminium en de binnenkant is van hard kunststof.

Doordat we kunststof combineren met een buitenlaag van aluminium profiteren we van alle goeie eigenschappen. Zo zijn onze platen licht in gewicht en daardoor eenvoudig te monteren.

Onze keukenplaten zijn water- en hittebestendig. We printen direct op de plaat en daar overheen komt een beschermende coating. Op deze manier is jouw achterwand ook beschermd tegen waterspetters.

De designs die wij hebben ontworpen voor de platen kunnen we printen in elk gewenste formaat. De maximale breedte is 300 cm en de maximale hoogte is 145 cm. Heb je een bredere keuken, leveren we twee platen die naast elkaar kunnen worden gemonteerd.

Twee soorten platen
RVS Achterwand Look.
Wij hebben twee verschillende plaatsoorten. Beide platen hebben aan de buitenkant een aluminium-laag. De Original achterwand heeft een witte achtergrond kleur. De Brushed achterwand heeft een RVS Look en is zoals de naam luidt geborsteld. Door het borstellen ontstaat er een structuur op de plaat die met bepaalde designs prachtig te combineren zijn.
  • 3mm dik, licht gewicht
  • B1-Brandcertificaat
  • Eenvoudig zelf monteren
  • Binnen 5 werkdagen geleverd
Original dw
Brushed DW