Geen onderdeel van een categorie

Oude keuken opknappen met een achterwand

Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je voorbereid en beladen bent met inspiratie van social media of uit magazines en bladen die je misschien al thuis hebt liggen. Ga aan de slag met het renoveren van je keuken of je nou een klein of groot budget hebt.

Je oude keuken opknappen is erg leuk en hoeft helemaal niet veel te kosten. Goede voorbereiding is erg belangrijk en gaat je veel gedoe schelen. Een achterwand gebruiken als opknapper voor je keuken, dat is natuurlijk de eenvoudigste manier om je oude keuken weer nieuw leven in te blazen. Ook kun je gaan voor een aantal nieuwe kastjes of plankjes en je keuken ziet er meteen anders uit.

Zorg ervoor dat je genoeg inspiratie hebt opgedaan. Kijk bijvoorbeeld rond op Pinterest. Op Pinterest vind je miljoenen foto’s met wooninspiratie en alles wat met je huis te maken heeft. Maak een bord aan en sla al je ideeën op, zodat je er later weer gemakkelijk bij kunt. Wij plaatsen ook regelmatig nieuwe inspiratie en designs op Pinterest, bekijk ons profiel!

Nieuw keukenapparatuur aanschaffen

Ben je op zoek naar een nieuw apparaat voor op het aanrecht? Een nieuwe waterkoker of mixer. Misschien ga je eindelijk voor die nieuwe oven of kookplaat. Het heeft allemaal invloed op de uitstraling van je keuken. Heb je liever geen apparaten op je aanrecht staan en wil je een strakke nette look hebben. Vernieuw je keukenwand met een prachtig design uit onze collectie.

Toe aan een complete vernieuwing in je keuken?

Nieuw keukenapparatuur is hartstikke leuk, maar dit is niet echt een renovatie. Voor hetzelfde geld of zelfs minder (Je hebt tegenwoordig zulke dure apparatuur), kun jij een gehele nieuwe achterwand aanschaffen.

Dus ben jij toe aan een complete vernieuwing van je keuken, maar toch niet teveel uitgeven? Ga dan voor een Designerwand. Bekijk onze shop. Kies designs uit waar je stalen van wenst te ontvangen en beoordeel ons materiaal zelf.

Laat je oude keuken weer stralen als nieuw

Bestel stalen en ontdek ons materiaal.

Keukenachterwand, wat voor materiaal is dat eigenlijk?

5 Stalen voor €20,-
Natuurlijk wil je eerst het materiaal van onze wanden testen. Je kan bij ons al vanaf €10,- een staal bestellen. Deze zijn gratis* tot en met 5 stuks voor €20,-.
*) Dit bedrag verrekenen wij als korting wanneer je bij ons een wand aanschaft.

Afmeting

De stalen hebben een afmeting van 20×20 cm.

Veel keus

Kies uit meer dan 80 designs. Of stuur je eigen foto in.

KEUKEN & BADKAMER

Onze tegel designs transformeren je keuken
in no-time

DW3302