VRAGEN OVER RETOURNEREN

De retourwaarden kun je in zijn geheel lezen in de algemene voorwaarden. In het kort: alle standaardartikelen hebben altijd een retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je zonder extra kosten de artikelen naar ons terugsturen.

Achterwanden die op maat zijn gemaakt voor jouw keuken of badkamer kunnen niet geretourneerd worden. Mochten er problemen zijn met jouw achterwand neem dan zo snel mogelijk contact op.

Je kan de retourzending versturen naar het volgende adres:

Holleweg 28, Veenendaal, Utrecht.

We laten het je direct weten per e-mail wanneer wij je retourzending hebben ontvangen. Controleer dus je mailbox en dan weet je of we hem hebben!

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen laten we je dit altijd weten. Vervolgens zullen wij je zo snel mogelijk terugbetalen. Je zult het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terugvinden op je rekening.

ANNULERINGEN & WIJZIGINGEN

Zolang wij je achterwand nog niet in productie hebben genomen kunnen wij je bestelling nog annuleren.

Heb je standaardartikelen besteld dan kun je deze nog annuleren als ze nog niet verzonden zijn.

Wanneer wij de annulering verwerken wordt ook direct het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Hou rekening ermee dat het tot 3 dagen kan duren voordat de overboeking verwerkt is.

Onze excuses dat je een beschadigd artikel hebt ontvangen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk van een nieuwe achterwand bent voorzien.

Wil je nog een extra artikel toevoegen aan je bestelling? Je kan dit gewoon nog erbij bestellen via de website en wij zorgen dat het netjes wordt verwerkt. Ook kun je gewoon contact met ons opnemen en dan zullen we je verder helpen.